Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Indiase vleespasteitjes


  • Ingredienten:
7 plakjes bladerdeeg, 1 el. sesamzaad, 300 gr. lamsgehakt, 1 teentje knoflook geperst, 1/4 rode peper heel fijn gesneden, 1 el. geraspte gemberwortel, 1/2 tl. gemalen komijn, 1/2 tl. gemalen korianderzaadjes, zout en peper, 1 el. fijngehakte munt
  • Beschrijving:
Oven voorverwarmen op 200 graden. Elk plakje balderdeeg nog iets uitrollen. 5 plakjes in vieren snijden. Vierkantjes deeg in vormpjes leggen. Bodem van deeg met vork inprikken.Sesamzaadjes in droge koekepan roosteren en laten afkoelen. Gehakt mengen met knoflook, rode peper, gember, komijn, koriander, zout, peper, geroosterde sesamzaadjes en munt. Mengsel over de vormpjes verdelen. 2 plakjes deeg in dunne reepjes snijden. Reepjes diagonaal als een netje over de vulling leggen. Taartjes in de oven en in 25 min. goudbruin en gaar bakken. Eventueel met alufolie afdekken als het degge te bruin wordt

Reacties op Indiase vleespasteitjes

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: