Borrelhapjes-Recepten.nl

Borrelhapjes - Recept Champignons en bleekselderij gevuld met pate


  • Ingredienten:
12 middelgrote champignons, 2 eetlepels citroensap. 2 stengels bleekselderij, 100gr. roompate, 1 eetlepel rode port, zout, peper, 1 zakje pistachenootjes (100 gr.)
  • Beschrijving:
Champignons schoon poetsen. Steeltje uit de hoedjes trekken. In een pan ruim water met citroensap aan de kook brengen. Hierin de champignons 1 minuut zachtjes koken. In een zeef goed laten uitlekken. Bleekselderij wassen en in stukjes van 2 1/2 cm. snijden. In een keukenmachien pate met zout, peper en port goed pureren. Overdoen in een spuitzak en 1 uur laten opstijven. Pistachenootjes pellen.Pate in champignonshoedjes en bleekselderijstengels spuiten. Op schaal leggen en garneren met pistachenootjes.

Reacties op Champignons en bleekselderij gevuld met pate

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: